Tv en interieur in harmonie

Een televisie in je woonkamer? Het is een groot zwart kader dat áltijd aanwezig is. Niet zo bevordelijk voor je stylish interieur dus. Bij Audiomix kennen we dat probleem en daarom hebben we enkele oplossingen om je tv en interieur opnieuw in harmonie te laten samengaan.

lg signature oled r audiomix

Tijdloos design van Bang & Olufsen

Wie Bang & Olufsen zegt, zegt kwaliteit én design. Met B&O kies je voor hoogstaande producten die naadloos aansluiten bij je interieur. Een mooi voorbeeld hiervan is de Beovision Harmony: in de standby- of audiomodus gaat het scherm naar beneden en wordt het deels afgedekt door het luidsprekersysteem, dat afgewerkt is met rustiek hout. Alle mogelijkheden kan je bij ons in de showroom komen ontdekken.

bang & olufsen audiomix    bang & olufsen audiomix

Haal kunst in huis

Met The Frame van Samsung haal je kunst in huis. Bij aankoop krijg je de keuze uit verschillende kaders die je kan plaatsen rond de randen van het dunne scherm. De kijkervaring is hetzelfde als ieder ander toestel maar wanneer je de tv niet gebruikt kan je je favoriete kunst projecteren. The frame verandert van een tv naar een schilderij wat zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

De Objet Collection Easel van LG is dan weer geïnspireerd op een schildersezel. Het adembenemende design van het toestel is net niét gemaakt om te verdwijnen naar de achtergrond. Het is een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer waarvan je zal willen dat het gezien wordt.

Dankzij deze twee voorbeelden en onze andere lifestyle tv’s voeg je dus extra waarde toe aan je interieur. Lijkt dat de oplossing voor jou? Deze en nog vele andere toestellen staan klaar in onze showroom om getest te worden.

lg objet audiomix

LG Signature

Met LG Signature Oled R haal je ‘s werelds eerste en enige oprolbare tv in huis. Dé ideale oplossing dus! Als je stopt met kijken rolt de tv opnieuw in zijn luxueuze behuizing.

Wie deze tv bemachtigt heeft een uniek toestel in zijn bezit want de LG Signature OLED R is slechts in beperkte hoeveelheden geproduceerd. Audiomix is bovendien de eerste verdeler van het toestel in de Benelux.

lg signature oled r audiomix

Ga voor extra groot

Met een projector heb je zelfs geen televisie meer nodig. Een projector kan spectaculaire beelden projecteren. Streamen in 4K? Het kan! Bij ons vind je bovendien projectors met ingebouwd surround geluid waardoor je geen extra audio-installatie nodig hebt. Dat maakt een projector een geweldige oplossing. Maar je hoeft ons niet te geloven. In onze toonzaal kan je het allemaal zelf komen ontdekken.

Tv-lift

Een lift die je tv in de vloer laat zakken wanneer je hem niet gebruikt en weer naar boven laat komen als je hem nodig hebt. Een oplossing ontwikkelt door Audiomix voor mensen die opzoek zijn naar een systeem op maat. Wil jij je televisie helemaal verbergen in je interieur of gewoon indruk maken op gasten? Ons team kijkt bij interesse wat de mogelijkheden zijn in jouw woning.