5 redenen waarom je een tv met groot scherm nodig hebt om naar het WK voetbal te kijken.

  1. Het WK gaat door in de winter dit jaar

We kennen allemaal het tafereel: als de Rode Duivels spelen staat in zowat elke Belgische stad of dorp een groot scherm waarop je in openlucht kan kijken naar de wedstrijden van onze kampioenen. Dit jaar gaat het WK echter door tijdens de wintermaanden. Dat betekent dat je drie winterjassen moet aandoen of je bent bevroren voor de eerste goal valt. Voor de prijs van deze drie winterjassen kan je dus maar beter een nieuwe televisie aanschaffen. Je hebt betere beeldkwaliteit, het is lekker warm en je bespaart geld op overpriced pintjes en hamburgers door ze zelf thuis te voorzien.

audiomix wk voetbal

  1. Bekijk als eerste alle goals

Oké, toegegeven, je zal met een oude televisie niet pas een half uur na afloop de uitslag van een match weten. Maar feit is wel dat moderne toestellen een hogere “refresh rate” hebben. Dat betekent dat beelden sneller verversen wat resulteert in een beeld dat vloeiender is en niet hapert. Je zal de goals dus niet alleen een milliseconde eerder zien, maar ook snelle aanvallende acties zullen makkelijk te volgen zijn.

  1. Een stadionervaring voor minder geld

Nieuwe televisies hebben een helderder en kwalitatiever beeld dan oudere modellen. Daardoor heb je het gevoel dat je de match live aan het bekijken bent. Een extra soundbar voor beter geluid maakt de stadionsfeer helemaal af. Maak gerust de vergelijking: een nieuw toestel is pakken goedkoper dan een reisje naar Qatar zou reizen om slechts één match te zien.

audiomix wk voetbal

  1. Elke actie is beter zichtbaar

Een technische dribbel, een precieze pas, een schwalbe of een penalty: je ziet perfect wat er op het veld aan het gebeuren is met een nieuw scherm. Met onze WK-promo’s op grote schermen mis je niets van de actie.

  1. Gratis hapjes en drankjes

Als jij de persoon bent met het helderste, scherpste, snelste en grootste beeld, dan is het logisch dat vrienden en familie bij jou de wedstrijd willen bekijken. Ik hoor je al denken, ‘Waarom zou ik al dat volk in mijn kot willen?’ Het antwoord is simpel: bezoekers nemen vaak zelf hapjes en drankjes mee. Handig toch! Die hoef je dus zelf niet meer te kopen. Het resultaat? Veel overschot waar jij nog enkele dagen na matchday van kan genieten.

Bekijk ons aanbod tv’s en soundbars via de webshop >>