Meet Hisense: Het tv-merk dat binnenkort in je woonkamer schittert?

There’s a new kid on the block! …of tenminste in onze winkel. Ken jij Hisense al? In België nog vrijwel onbekend maar in Azië verovert dit nieuwe merk in sneltempo de tv-markt.

hisense audiomix

Meet Hisense: een Chinees hightechbedrijf dat bij ons in België nog niet zo bekend is. Het merk is dan ook nog maar sinds 2021 beschikbaar in ons land. Internationaal is Hisense echter niet weg te denken uit de technologiemark. Het merk werd opgericht in 1969 en behoort ondertussen tot de grootste fabrikanten van flatscreentv’s en koel-vriescombinaties wereldwijd. Nu deze tv-gigant ook aanwezig is in België, laten wij je graag mee genieten van deze sterke speler.

hisense audiomix

Klinkt het merk je toch een beetje bekend in de oren? Dat kan! Misschien zag je het al wel eens passeren op tv bij de grotere voetbalevenementen. Zo was Hisense al sponsor van het EK voetbal in Frankrijk en het WK voetbal in 2018. Bij het WK van 2022 in Qatar zijn ze zelfs de hoofdsponsor!

Bij Hisense hebben ze een passie voor technologie en zijn ze ook trots op hun producten en merk. Hun visie focust vooral op optimale klanttevredenheid door een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service.

Ons aanbod varieert tussen LED, OLED en Laser tv’s. Momenteel schittert de 55” en 65” OLED van Hisense al in onze showroom en kan je deze, net zoals elke andere tv in onze showroom, uitgebreid zelf testen! Je zult zien dat de Hisense tv’s getuigen van een geweldige kwaliteit terwijl ze er toch in slagen de prijs zeer competitief te houden. Neem al eens online een kijkje naar het mooie aanbod Hisense tv’s op onze webshop!

hisense audiomix

Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding kan je bij Hisense ook terrecht voor een gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Dat zorgt voor een vlotte werking en navigatie doorheen al je favoriete kanalen, apps, series en films. Ook het Duitse merk Loewe maakt in haar tv’s gebruik van datzelfde besturingssysteem.

Wij zijn alvast fan van deze new kid on the block! Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom vooral zelf eens testen en vergelijken met de andere kwalitatieve tv’s in onze showroom. Onze experts geven graag advies en begeleiden je om de tv te kiezen die het best aan jouw wensen voldoet! Zo geniet je niet enkel van de beste service, maar ook van het beste beeld bij jouw thuis.

Geraak je niet meteen tot in de showroom? Kijk dan even op onze webshop!