De meest complete soundbar: Beosound Stage

Op zoek naar een krachtige, hoogkwalitatieve soundbar die je laat genieten zonder externe subwoofer? Neem dan een kijkje naar de award-winning Beosound Stage van Bang & Olufsen!

Krachtige performance, luxueuze look

De 110 centimeter lange soundbar van Bang & Olufsen heeft maar liefst 11 aparte luidsprekers met elk hun eigen versterker. Zo bekom je een bijzonder krachtig geluid dat je woonkamer volledig vult en van tv kijken een intense beleving maakt.

“De Stage blijft ook in de meest chaotische momenten helder.”

Gecombineerd met Dolby-Atmos ondersteuning creëert deze soundbar met gemak een driedimensionaal geluid dat jou volledig meezuigt in het scherm. Van emotionele scenes met gelaagde muziekstukken tot actiefilms vol explosie,de Stage blijft ook in de meest chaotische momenten helder.

Verder heb je geen externe subwoofer nodig. De Beosound Stage produceert van zichzelf al genoeg diepe en krachtige bas die ervoor zorgt dat je meevoelt met het geluid. Met de Beosound Stage koop je dus meteen twee producten in één.

Waarom zou je zo een uitstekend soundbar enkel gebruiken voor je tv? Je kan de Beosound Stage ook als speaker gebruiken. Speel rechtstreeks muziek af via je gsm. Op die manier heb je niet enkel een soundbar en een subwoofer, maar ook nog eens een topkwaliteit luidspreker die je interieur complementeert.

Zoals we gewoon zijn van Bang & Olufsen is ook dit product afgewerkt met een hoogkwalitatieve, premium look. De Beosound Stage heeft een strak design met verschillende afwerkingsopties zodat je zelf kan bepalen wat het best in jouw interieur past. Van hoogwaardig aluminium tot rijkelijk donker eikenhout. Kies jouw perfecte afwerking.

Aangenaam eenvoudig te bevestigen

“Geef de positie van de Stage in en de soundbar past zijn geluid aan aan de ruimte waar hij zich bevindt.”

De bevestiging van de Beosound Stage is een fluitje van een cent. Zet hem plat neer op een oppervlak en klaar! Hang je hem liever op? Ook dat is een simpele klus. Je hebt geen extra beugel nodig, gewoon twee schroeven en klaar. Verder is de soundbar met zijn 7,7 centimeter dikte vrij dun. Door het extra verdunde eindstuk lijkt de Stage te zweven wat zorgt voor een mooi, strak geheel als je de woonkamer binnenwandelt.

Omdat de plaatsing van je toestel het geluid beïnvloedt, kan je in de app ingeven of de soundbar ophangt of neerligt. De Stage doet de al rest. De luidsprekers worden anders aangestuurd bij beide opties waardoor het geluid in de optimale richting geduwd wordt. Zo geniet je in beide gevallen en op elk moment van het beste geluid.

Bedien hem zoals je zelf wil

Bang & Olufsen doet alles op zijn eigen manier en dat zorgt al eens voor ongewone nieuwigheden. Zo is er geen afstandsbediening meegeleverd, wat bij de meeste soundbars normaal wel het geval is. Het volume van de Stage kan, indien je gebruik maakt van de HDMI ARC-aansluiting, gewoon via de afstandsbediening van de tv geregeld worden. Dat hoeft trouwens geen Bang & Olufsen-tv te zijn. De Stage kan op bijna elk tv-scherm aangesloten worden.*

Verder is Airplay 2, Chromecast en Google Home ingebouwd.

Gebruik je liever fysieke knoppen? Geen probleem! Die zijn uitstekend weggewerkt in het kader van de Stage. Maximum gebruiksvriendelijkheid en met minimale storing van het strakke design.

Ten slotte is er de gebruiksvriendelijke en uitgebreide B&O-app. Daarmee kan je alle instellingen beheren. Zo kan je kiezen in welke modus je graag wil luisteren zodat de soundbar zich hieraan aanpast. Bij Bang & Olufsen begrijpen ze dat muziek iets heel persoonlijks is, daarom kan je ook een persoonlijke geluidsmodus creëren.

Had je toch graag een afstandsbediening gehad voor je BeoSound Stage? Dan is er nog altijd de BeoRemote One of de BeoRemote Halo. Met die laatste kan je, net als in de app, al je B&O-apparaten bedienen.

Graag je speakerset verder uitbreiden? Voeg een speaker toe in je keuken zoals de Beosound Level of een Beosound Balance in de eetplaats. De speakers kunnen dan zowel synchroon samen spelen als elk apart. Bovendien zijn ze bedienbaar met dezelfde app en met de afstandsbediening Beoremote BT of Beoremote Halo.

Een complete oplossing met premium look

Conclusie? De Beosound Stage is de ideale keuze voor iedereen die een krachtige en vooral ook complete soundbar zoekt. De Stage combineert een strak design met vele handige en gebruiksvriendelijke opties zodat je zelf kan kiezen hoe en wanneer je de soundbar wil gebruiken. Of het nu voor muziek is, je favoriete serie of film of samen met je andere B&O-apparaten, deze soundbar heeft het allemaal. Bovendien past de Stage zich volledig aan aan aan jouw voorkeuren. En zo hoort het ook, toch?

Laat je adviseren over de talloze opties van de Beosound Stage en al zijn afwerkingen in onze showroom of online via onze webshop!

*Kom langs in de winkel of neem online contact met ons op om meer te weten te komen over de combinatiemogelijkheden van de Beosound Stage.