DALI

Op het gebied van HiFi is Denemarken een echte powerhouse.

De term Danish Dynamite is zeker terecht wanneer we het over de Danish Audiophile Loudspeaker Industries, kortwel DALI, hebben.

dali woofer bij audiomix
dali oberon bij audiomix

Info

Opgericht in 1983 door Peter Lyngdorf in Nordjylland, Denemarken, is DALI een krachtige speler in de wereld van HiFi. In de afgelopen vier decennia heeft DALI zich opgewerkt tot de op één na grootste luidsprekerfabrikant van Europa.

Wat destijds begon met het produceren van vooral prijsgunstige luidsprekers is tegenwoordig uitgegroeid naar een allesomvattend aanbod van zowel basis, mid-range, premium en zelf high end speakers die zich kunnen meten met de allerbesten! Naar goede Scandinavische traditie past DALI ook perfect in het plaatje van een moderne, ontwikkelde onderneming in de 21ste eeuw. Zo zijn bijvoorbeeld meer dan drie vierde van de tewerkgestelden in het bedrijf vrouwen!

Bij Audiomix regio Aarschot vind je een uitgebreide selectie van DALI-producten, klaar om te worden ontdekt en gekocht. Ervaar de Deense kwaliteit en revolutie in geluid met DALI bij Audiomix!