Mark Levinson, een naam als een klok binnen de hifi-wereld.

Stabiliteit, neutraliteit, kracht, precisie en puurheid. Met deze 5 woorden kan het karakter van elk Mark Levinson apparaat worden omschreven sinds het in 1972 werd opgericht door… Mark Levinson. Hij was zelf muzikant en professioneel geluidsingenieur en net daarom was zijn ultieme doel om stereo componenten te ontwerpen die exact de klank van in de opnamestudio konden reproduceren.

Ondertussen kan je in onze winkel een mooi aanbod Mark Levinson komen beluisteren. De maker, Levinson zelf dus, was ook baanbrekend door zowat als eerste over te schakelen van het tot dan toe gebruikte principe van de buizenversterker naar de stabielere, krachtigere en meer gecontroleerde versterking op basis van het solid-state of transistor-principe. Door de jaren heen werd het merk steeds gekenmerkt door het tijdloze design in een tweekleurige aluminium chassis, de solide bouwkwaliteit en de ingenieuze opbouw van de interne elektronische circuits.

mark levinson audiomix

Wij hebben meerdere apparaten uit het Mark Levinson gamma demo klaar staan. Zélfs de machtige ML-50’s kan je bij ons komen bewonderen! Deze klasse A Mono eindtrappen met hun markante transparante bovenzijde en hun charismatische rode gloed zijn te bewonderen in onze showroom, een exclusiviteit in België!

mark levinson audiomix

Liefhebbers van het échte High End gevoel zijn steeds welkom om ten volle komen genieten van de kwaliteit en de muzikaliteit van dit Amerikaanse merk met een haast mythische uitstraling.

The clarity of every note… the true expression of the artists performance… feel like you are in the room with the artist.’