Een cinema ervaring bij u thuis: Beosound Theatre

Een soundbar die krachtig is, helder geluid produceert en je onderdompelt zoals voorheen enkel een multi-speaker setup dat kon doen? Dat is de nieuwe Beosound Theatre van Bang & Olufsen

beosound theatre

beosound theatre

De ultieme home cinema ervaring
Bang & Olufsen wil met zijn nieuwe soundbar, Beosound Theatre, de lat verhogen wat een home cinema ervaring betreft. Beosound Theatre beschikt over twaalf verschillende sound drivers die ervoor zorgen dat geluid van boven, onder én langs de zijkanten van je scherm komt. Het resultaat is een driedimensionale surround sound die het aansluiten van extra luidsprekers overbodig maakt. Daarnaast heeft de soundbar ook een coaxiaal middenkanaal. Coaxiaal wat? Een Coaxiaal middenkanaal zorgt ervoor dat elk geluid helder en scherp wordt afgespeeld. 

De laatste soundbar die je ooit zal kopen

Nog niet overtuigd? Wat dan als we je vertellen dat Beosound Theatre misschien wel de laatste soundbar is die je ooit zal moeten kopen. Een zware claim die Bang & Olufsen probeert na te komen. Het audiosysteem van de Theatre is zo ontworpen dat het kan evolueren in plaats van vervangen te worden door een nieuwer toestel. Het is mogelijk om de software te updaten waardoor het toestel in de toekomst nog extra features zal krijgen. Bovendien is de Theatre makkelijk te verbinden met zo goed als ieder modern televisietoestel.

beosound theatre

Duurzaamheid, stijl en comfort all in one

De soundbar kan geplaatst worden op een tafel of tegen een muur. Zoals we gewoon zijn van Bang & Olufsen gebruiken ze ook dit keer kwalitatieve materialen die bovendien tegen een stootje kunnen. De Beosound Theatre is afgewerkt met aluminium en eik. Daarmee combineert Bang & Olufsen stijl en duurzaamheid. Bovendien is het toestel zo ontworpen dat er geen kabels zichtbaar zijn, wat maakt dat het mooi in ieder interieur past.  

Soundbar met tal van mogelijkheden

Niet altijd de grootste tv-kijker? De Beosound Theater is multifunctioneel. Je kan hem dus perfect gebruiken om muziek mee af te spelen. Het toestel is makkelijk te verbinden met diensten zoals Beolink, Chromecast, Spotify Connect en Airplay. Graag wat achtergrondmuziek tijdens het koken of een gezellige sfeer creëren om gasten te ontvangen? Het kan allemaal met deze nieuwe soundbar van Bang & Olufsen. 

Ontdek alles over de Beosound Theatre in onze showroom!

beosound theatre

Beosound theatre