Audiomix in the spotlight

Heb jij onze nieuwste Audiomix-video’s al gespot? Zo niet dan kan je ze in deze blog bewonderen mét exclusieve behind the scenes!

Bang & Olufsen in the picture

De eerste video zet onze exclusieve Bang & Olufsen-afdeling in the picture. De video benadrukt hoe belangrijk service voor ons is bij een Bang & Olufsen-installatie. Geniet van een heerlijke kop koffie terwijl we samen je plannen bespreken om jouw woning audiovisueel helemaal op en top in orde te brengen. Met Bang & Olufsen kies je voor uitmuntende service, fantastische design en duurzame kwaliteit.

High End hifi uitgelicht

Ooit al van High End gehoord? Zo niet, kijk dan zeker deze video! Onze High End adviseur leidt je rond in de wondere wereld van High End Hifi. Heb je thuis bovendien zelf al een versterker en wil je weten hoe bepaalde luidsprekers daarbij klinken? Aarzel niet om deze mee te nemen. Wij organiseren met plezier een gepersonaliseerde demosessie voor je.

Ontdek onze webshop

Last but not least: de Audiomix-webshop! Aan deze creatieve video is veel puzzelwerk vooraf gegaan maar het resultaat mag er zijn. Als je geen zin hebt om uit je luie zetel te komen dan is een bezoekje aan onze webshop zeker en vast de moeite waard. Voor 16u besteld? Volgende werkdag in huis!