Phono Days: Een melodie van klank (en smaak)

Afgelopen week openden we de deuren van Audiomix voor een geweldig evenement: Phono Days. Het was een feest voor liefhebbers van muziek en geluidstechnologie waar iedereen welkom was om de nieuwste platenspelers en audioproducten te ontdekken. En het beste van alles? Het was helemaal gratis!

     

Luisteraars konden tijdens de laatste dag genieten van demonstraties van top-platenspelers van bekende merken als Dual en Musical Fidelity. We waren verheugd om onze bezoekers de kans te bieden om deze state-of-the-art apparaten in actie te zien en te horen. Samen genoten we van de warme klanken die alleen vinyl kan bieden.

Niet alleen het gehoor kwam aan bod tijdens de laatste dag van de Phono Days. Ook de smaakpapillen werden verwend. We trakteerden iedereen immers op gratis high end koffie en heerlijke wafeltjes van Lus, onze nieuwe winkel in Diest. Lus is gespecialiseerd in elektro voor thuis en heeft alles in huis om je keuken en huishouden piekfijn in orde te maken!

   

Maar de Phono Days waren meer dan alleen een luister- en proefevenement. Het was ook een gelegenheid voor ons om dieper in te gaan op enkele van de meest gerespecteerde merken in de audio-industrie. We vonden het geweldig om onze bezoekers de kans te geven om samen te discussiëren over merken als Ortofon, Yamaha, KEF, Accuphase, Sonus Faber, AudioQuest, Pro-Ject en ga zo maar door…

Als kers op de taart presenteerden we met trots de indrukwekkende Musical Fidelity M8xtt, een waar symbool van audioperfectie. Met zijn verfijnde ontwerp en uitzonderlijke prestaties belichaamt deze pickup waar platen spelen om draait: een zo puur mogelijke weergave van het warme vinyl geluid.

 

Kortom, de Phono Days waren een geweldige week waarin we onze passie voor geluid en muziek konden delen. We hopen in de toekomst nog meer van zulke evenementen te organiseren, zodat iedereen kan genieten van de schoonheid van geluid.