Opendeurdagen 2019

Frietjes, fun en een dik feestje aka de opendeurdagen van 2019. Deze editie was extra speciaal want de Audiomix-opendeurdagen kregen een vleugje circus over zich. Wij willen vooral iedereen bedanken voor de massale opkomst, want jongens, wat was het toch weer een groot succes! 

Acrobaten, jongleurs, mimespelers en… FRIETJES!

Dat onze 2019-editie een grote knaller was, daar mag je zeker van zijn! Er waren mimespelers, een clown, acrobaten op stelten, jongleurs en, ja hoor, zelfs jongleurs óp stelten. Kortom, alles voor een een kei tof weekend.

jongleur opendeur

diablo opendeur

circus opendeur

Clown Serge stond klaar om alle kindjes te entertainen met een cool spel: navigeer om ter snelst de tennisbal tussen de JBL-boxen. De prijs? Een JBL-box natuurlijk! (Een nieuwe uiteraard, laat ons stellen dat de oude er niet allemaal even goed zijn uitgekomen 😉 ). Ondertussen genoten mama en papa rustig van hun frietjes. Over frietjes gesproken, die waren ook aanwezig, MASSAAL zelfs! Er werden bijna 3000 frietjes gegeten. En smullen dat we gedaan hebben…

clown opendeur

spelletjes opendeur

gratis friet opendeur

gratis friet opendeur

Lachen, gieren en brullen met karikaturen

Heb je altijd al eens een karikatuur van jezelf willen laten maken? Wij ook! Daarom nodigden we Marc De Roo uit om jullie mooiste kanten uit te lichten. Lachen, gieren, brullen!

karikatuur audiomix

opendeur audiomix

karikatuur opendeur

Proberen, testen en vooral: zelf ervaren!

Het summum van dit weekend? Onze eigen laser- en vuurshow. Niet alleen een kei goed feestje, maar ook een vertolking van onze filosofie. Wij geloven in de kracht van ervaringen. Muziek is niet gewoon muziek, het is gevoel. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons alles zelf kan komen testen en ervaren.

laser- en vuurshow opendeur

dj audiomix

audio audiomix

speaker audiomix

gps audiomix

tv audiomix

advies audiomix

2019: wat een top-editie! Zien wij je volgend jaar weer?

likes audiomix