’s Werelds eerste oprolbare tv bij Audiomix

Stilstaan is achteruitgaan. En daarbij, dit nieuwe snufje is gewoon te leuk om niet enthousiast over te zijn. Tijdens de opendeurdagen 2021 is in Audiomix als primeur de eerste oprolbare tv van Europa te zien. Met één druk op de knop verdwijnt het scherm in een balkvormige behuizing. Je hoeft je tv dus niet langer te verstoppen tegen een muur, hij verdwijnt en verschijnt op jouw commando. Met de LG Signature Oled R komt het interieur dus opnieuw op de eerste plaats.

oprolbare tv primeur

Klaar met kijken? Rol hem op

De oprolbare tv van LG lijkt recht uit de toekomst te komen. Het toestel kan na gebruik opgerold worden waarna enkel een stijlvolle metalen behuizing overblijft. Wij zijn mettrots de eerste zaak in de Benelux die de LG Signature Oled R kan tentoonstellen.

oprolbare tv primeur

Televisie en interieur worden één

De nieuwe Oled R biedt nieuwe mogelijkheden voor de plaatsing van een tv in het interieur. In tegenstelling tot een traditionele tv kan deze Oled overal in de woonkamer geplaatst worden zonder het zicht erachter te belemmeren. Het toestel heeft drie verschillende standen. Full view laat het volledige scherm zien om tv te kunnen kijken. Line view toont dan weer een kleine strook die discreet een klok, muziek, het weer of familiefoto’s kan tonen. Bij zero view, tenslotte, wordt het gehele scherm opgerold en kan het overgebleven designstuk dienen als luidspreker.

oprolbar tv primeur