Onze plaatsingsservice uitgelicht

Supercoole tv gevonden die al je Netflix-dromen vervult? Geweldig! Maar wat nu? Die tv moet natuurlijk ook juist geplaatst worden. Onze plaatsingsservice helpt je graag. En nee, een plaatsing voor ons betekent meer dan gewoon de doos uitpakken en de tv achterlaten op de stoep…

plaatsing tv

Geen hokjesdenken!

Onze plaatsingsopties? Sorry, die zal je hier niet vinden. Waarom? Omdat wij niet geloven in vaste formules. Iedere plaatsing is immers uniek. Alles begint met een goed gesprek. Op die manier achterhalen we je noden en kunnen we met je meedenken. Een tv in de wachtzaal van je bedrijf vervult een heel ander doel dan een tv om je gaming set-up te vervolledigen. Onze techniekers heten niet voor niets installateur-adviseurs.

Echt maatwerk

Geen vaste formules betekent dat we echt maatwerk kunnen garanderen. Moet er onverwachts nog een extra gat geboord worden? Geen probleem onze boormachine ligt al klaar! Chromecast installeren? Onze installateur-adviseurs kunnen het allemaal! Sinds kort beschikken we over een grote A1-printer om bouwplannen af te drukken. Zo kunnen we technische schema’s maken die écht op maat zijn van jouw woning en/of zaak. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om je wat inspiratie te geven volgt hieronder toch een klein lijstje:

 • Tv ophangen aan een muurbeugel
 • Verschillende devices met elkaar koppelen
 • Netwerk nakijken
 • Tv configureren
 • Kabels piekfijn wegwerken
 • Wat extra uitleg geven
 • Je huisdier gezelschap houden terwijl we werken 😉

plaatsing

Andere voordelen

Dat we niet hokjesdenken heeft meer dan één voordeel, hier zijn er een aantal:

 1. Toch wat uitleg nodig bij je nieuwe smart tv? Onze smart techniekers helpen je graag!
 2. Bij ons kunnen plaatsingen gebeuren die met hokjesdenken onmogelijk zijn, voor elk probleem is wel een oplossing te vinden op die manier.
 3. Hangt je oude tv-toestel nog in de weg? Wij demonteren het graag voor je. Als je dat wenst kunnen we het zelfs meenemen in onze bus.
 4. Woon je op een appartement zonder lift? Geen zorgen. Als je een brede traphal hebt rekenen wij echt geen extra kosten aan voor wat meer trappen.
 5. Proper, properder, properst. Wij kuisen alles op na afloop. Ook de tv-doos kunnen we nadien meenemen als je dat wenst.

Ben je van plan om een tv aan te kopen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze installateur-adviseurs helpen je met plezier om de audiovisuele uitrusting van je woning of zaak helemaal naar je wensen in te kleden.

plaatsing audio

Overschakeling van Bose naar Bang & Olufsen. De combinatie van betonplex en kabelgoot geeft een nette afwerking. Alles is weer helemaal up to date en kan weer jaren verder!

plaatsing audio