Een reis rond de wereld

Onze nieuwe High End merken

Het beste van het beste, het puurste van het puurste. Gewoonweg kraakhelder. Dat is High End Hifi. Dat je bij ons terecht kan voor Accuphase, Bowers & Wilkins en KEF wist je misschien al. (Of niet maar dan weet je het zeker nu!) Maar sinds kort hebben we ook een aantal nieuwe merken demo-klaar in onze showroom staan. Dus beste geluidspuristen, hou jullie oren gespitst voor de volgende vier merken.

Born in the USA! – McIntosh

Met 70 jaar op de teller heeft deze Amerikaanse High End fabrikant misschien zelfs geen introductie nodig. Maar omdat we zo’n fan zijn doen we het toch. Hun bekende zwarte behuizing met de markante groen-blauwe verlichting doet misschien wel wat belletjes rinkelen.

Mcintosh is de perfecte tegenspeler van Accuphase in ons High End aanbod. Zowel qua design, klank en filosofie verschillen beide merken sterk van elkaar. Dit Amerikaanse icoon staat bekend om zijn extreem machtig en warm geluid. Ideaal voor de liefhebbers van een echte ‘live’ ervaring (aka: geniet van een coronaproof concert in je eigen woonkamer).

Kom eens langs en beluister zelf ons mooi en uitgebreid gamma aan McIntosh versterkers.

mcintosh high end hifi

La bella Italia – Sonus Faber

Sonus Faber, een Italiaanse luidsprekerbouwer op zijn best, met een ongeëvenaard oog voor afwerking en detail. Logisch, als je weet dat oprichter Franco Serblin een designer was. Bovendien had de man een voorliefde voor houten objecten. Sonus Faber luidsprekers worden dan ook volledig vervaardigd in Italië met een echte houten afwerking en met lederen en aluminium details. De klank van deze luidsprekers is warm en transparant. De wisselwerking tussen midden- en hoge tonen (the Voice of Sonus Faber) is werkelijk fantastisch, al zeggen we het zelf.

Bij Audiomix kan je 3 luidsprekerreeksen in demo beluisteren.

sonus faber high end hifi

God save the queen – NAD

The New Acoustic Dimension werd precies 50 jaar geleden opgericht in Engeland. Hun filosofie is dat een product moet doen waar het voor gemaakt is. Geen overbodige franjes of knopjes dus. Vandaar hun transparant geluid en minimalistisch design.

NAD heeft een zeer mooi gamma aan producten die variëren van middenklasse tot echte High End Hifi. Ze zijn vooral geliefd omwille van hun nieuwste generatie all-in-one toestellen.

Nu ook te beluisteren in onze auditoria.

nad high end hifi

Koreaanse kracht – HifiRose

Het Koreaanse HifiRose produceert de nieuwste generatie netwerkspelers van hoog niveau aan bijzonder scherpe prijzen. Stream audio en video in hoge kwaliteit. Met ingebouwde harde schijf, een bijpassend CD-loopwerk en een zeer intuïtieve app biedt HifiRose hoogwaardige oplossingen voor echte Hifi liefhebbers. Op zoek naar een High End toestel met het grootst aantal mogelijkheden en aansluitingen? Dan ben je bij dit merk aan het juiste adres.

Te bewonderen bij Audiomix.

hifi rose high end hifi