Primeur! De eerste oprolbare tv, de LG Signature OLED R

oprolbare tv

‘s Werelds eerste oprolbare tv is een feit! Deze futuristische tv met een flinterdun 65 inch-scherm is een ware oprolbare revolutie. De OLED R kan als eerste tv ter wereld volledig opgerold worden en verdwijnt in het stijlvolle LG Signature OLED R-meubel. Het meubel zelf is een hypermoderne speaker van topkwaliteit met een luxueus Deens design.

De oprolbare tv won al meerdere prijzen voor zijn unieke design, functionaliteit en technologische superioriteit. Zo won hij een Wallpaper Design Award en een SID Display Of The Year award. De rollable tv is hét pronkstuk van uw woonkamer. Klaar om uw dromen uit te rollen?

Beleef de oprolbare toekomst nu al in onze winkel of op onze webshop!

  • Eerste oprolbare tv ter wereld
  • 65 inch 4K OLED-scherm
  • Spraakbediening
  • Deens design meubel
  • Hypermoderne speaker met Dolby Atmos
  • De enige van de Benelux, verkrijgbaar bij ons

LG oprolbare tv

3 standen, alle mogelijkheden

Met ‘Full View’ rolt het 65 inch OLED scherm volledig uit en geniet u van beeldkwaliteit van wereldklasse. Scherpe en extreem realistische beelden zorgen voor de ultieme kijkervaring. Dat is enkel mogelijk door de zelfoplichtende pixeltechnologie van OLED. De oprolbare tv kan bovendien ook via stemherkenning bediend worden.

Klaar met kijken? Zet de Signature OLED R op ‘Zero View’ en het scherm verdwijnt volledig in het unieke design van de speaker. Opgerold staat netjes! De oprolbare tv past zo overal in uw interieur. Nooit meer een onnodig zwart scherm, want televisie en interieur worden één. Het overgebleven designstuk kan ook nog steeds als speaker ingeschakeld worden. Het Dolby Atmos-systeem zorgt dankzij de krachtige 100W 4.2ch-luidsprekers voor levensechte geluidskwaliteit.

Een ander uniek aspect van deze exclusieve rollable tv is de 3de stand, namelijk ‘Line View’. Het scherm komt gedeeltelijk tevoorschijn en kan gebruikt worden als klok, fotokader, sfeerverlichting of home dashboard. Volledig naar uw wens.

oprolbare tv oprolbare tv

Een kijk in de toekomst met exclusieve luxe

De oprolbare tv van LG is niet zomaar voor in elke woonkamer. Wereldwijd worden slechts 200 exemplaren geproduceerd. Onze showroom is dan ook de enige in de Benelux waar u dit sterk staaltje technologie kan bewonderen. Zo kan u de oprolbare toekomst nu al beleven. Kom langs en verwen uw zintuigen met de unieke LG Signature OLED R!